TERASSILASITUS

Terassilasitus voidaan asentaa olemassa oleviin rakenteisiin tai tehdä koko terassi alusta lähtien sisältäen perustuksen, terassin rungon, lasikaton ja avattavat lasiseinät.

Terassilasituksen avattavat lasiseinät voidaan toteuttaa kahdella erityyppisellä järjestelmällä. Yleisimmin käytetty on pystypuitteellinen liukulasitus ja toinen on pystypuitteeton avattava lasiseinä. Alla lisätietoa eri järjestelmistä.


LUKKAN GL LIUKULASITUS

Lukkan-liukulasit on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi ja toimintavarmoiksi. Profiilit on varustettu harjalistalla. Suljettuna profiilit ovat kiinni toisissaan. Näin muodostuu useasta elementistä yhtenäinen seinä joka ei kolise ja on ja tiivis. Kestovoideltu ja laakeroitu pyörä on erittäin hyvä, markkinoiden paras. Lasit on asennettu kumitiivisteellä.

Lukkan GL liukulasit on varustettu yksinkertaisella lasilla ja ne soveltuvat eristämättömiin tai vähän eristystä vaativiin tiloihin.

Lukkan GL on VTT:n testaama tuote tuulenpaineen ja sadevedenpitävyyden suhteen. Avattaessa laseja ne liukuvat limittäin toistensa päälle.

Alumiiniprofiilien värivaihtoehtoina ovat kaikki RAL-kartaston värit. Varastovärimme ovat valkoinen, ruskea, LV-anodisoitu ja tumman harmaa RAL-7024.

Yleisin käytetty lasityyppi on kirkas karkaistu lasi. Saatavilla olevat lasivaihtoehdot ovat float(tavallinen lasi), karkaistu tai laminoitu lasi. Laseja saa myös eri sävyisinä, tummennettuna, huurteen estolla, uv-suojattuna, etsattuna sekä hiekkapuhallettuna.

Katso tästä lisätietoa erilaisista laseista    Katso RT-kortti tästäLUKKAN TERMO LIUKULASITUS

Lukkan Termo liukulasit on varustettu kaksinkertaisella eristyslasilla ja ne soveltuvat kohtuullista lämmöneristävyyttä vaativiin tiloihin, kuten viherhuoneet ja eristettyihin terassseihin sekä erilaisiksi palvelu luukuiksi esim. Kioskit. Termon profiilit ovat kylmäkatkotut.

Alumiiniprofiilien värivaihtoehtoina ovat kaikki RAL-kartaston värisävyt. Varastoväreinä valkoinen ja ruskea.

Katso RT-kortti tästäPYSTYPUITTEETON LASISEINÄ

Pystypuitteeton lasiseinä on järjestelmänä erilainen kuin liukulasitus. Lasien välissä ei ole pystylistoja, joten näkymä on esteetön. Lasien väliin jää 2-3mm raot, joihin on tarvittaessa lisävarusteena saatavilla muovinen kirkas tiivistelista. Lasit avautuvat avauspäässä nippuun kuten kirjan lehdet.

Alumiiniprofiilien värivaihtoehtoina ovat kaikki RAL-kartaston värisävyt.

Käytettävä lasi on 8mm tai 10mm kirkas karkaistu lasi. Saatavilla on myös massavärjätty karkaistu lasi värivaihtoehtoina ruskea, harmaa ja vihreä.RUNKORAKENTEET JA KL-LASIKATTO

Runkorakenteet toteutamme alumiinista. Myös puuta voidaan käyttää asiakkaan näin halutessa.

KL-lasikatto on ns. lippamallinen ja se voidaan liittää jo olemassa olevaan rakenteeseen tai rakentamaamme runkoon. Katon kaltevuus on säädettävissä 5 - 25 asteen välillä. Lasi on aina lappeen pituisena (enintään 4000 mm).

Normaalisti lasi ylittää etureunan 20-30 mm muodostaen näin räystään, joka voidaan varustaa vesikourulla. Räystäsprofiili muodostaa samalla etusivulle yhtenäisen otsan, jossa ei ole rakoja, joten hyönteiset ja pölyt pysyvät ulkopuolella. Asiakkaan halutessa voidaan lasikatto toteuttaa jopa 200mm ylityksellä.

KL-kattojärjestelmään on täysin integroitu päätykolmiorakenne ja liukulasitusvalmius. Etuosan kantavana rakenteena on 100 x 100 x 4 mm:n alumiiniputkipalkki, joka oveltuu erinomaisesti pieniin ja keskisuuriin lasikattoihin, esim. terasseille. Katon lapeprofiilit on esijännitetty. Laseina käytetään joko 6mm tai 8mm karkaistua lasia tai vaihtoehtoisesti 4+4 mm laminoitua turvalasia. Katteena voidaan käyttää myös kennomuovia.

Alumiiniprofiilien värivaihtoehtoina ovat kaikki RAL-kartaston värisävyt.

Katso tästä lisätietoa erilaisista laseista    Katso RT-kortti tästä

TAKUUT JA KOTITALOUSVÄHENNYS

Takuu materiaaleille on 5 vuotta ja asennustyölle 2 vuotta. Työ on verotuksessa kotitalousvähennyskelpoista työtä. Erittelemme laskuun työn osuuden ja kuulumme ennakkoperintärekisteriin, joka on edellytys vähennyksen saamiseksi. Lue lisää kotitalousvähennyksestä tästä.

Pyydä tarjous    Katso toteuttamiamme kohteitaLukkan GL liukulasitusLukkan TERMO liukulasitus

Terassi toteutettuna pystypuitteettomalla järjestelmälläToteuttamamme runko, lasikatto ja Lukkan GL liukulasitus.